Verwelkom Sinterklaas in Lierop! [UPDATE]

Sinterklaas · 17 november 2021

Na overleg met de gemeente kunnen we het goede nieuws delen dat de intocht van Sinterklaas in Lierop dit jaar doorgaat. Het programma is aangepast aan de nieuwe maatregelen waardoor het binnenprogramma in De Vurherd zal komen te vervallen. We hopen jullie komende zondag allemaal te zien vanaf 14:00u!

Zoals eerder gecommuniceerd loopt Sinterklaas, samen met de Pieten en de Fanfare, dit jaar een nieuwe route. Ze vertrekken vanuit ’t Alfort richting het schoolplein, door het park. Op onze website (oranjecomitelierop.nl) is een kaart te vinden van de route.

Aansluitend zal Sinterklaas verwelkomd worden met een kort optreden, waarna er enkele laagdrempelige activiteiten zijn waar kinderen aan mee kunnen doen. Ze kunnen bijvoorbeeld op de foto met Sinterklaas en een Pietendiploma halen! Aanmelden is niet nodig.

We zijn erg blij dat we het vertrouwen van de gemeente krijgen om deze activiteiten te organiseren in deze periode. Daarom doen we het dringende verzoek aan ouders en verzorgers om te denken aan de geldende coronamaatregelen, zoals het houden van anderhalve meter afstand en het vermijden van groepsvorming. Wij zullen toezien op de naleving hiervan, maar hopen natuurlijk dat aanspreken niet nodig zal zijn. We rekenen op jullie!

Een CoronaCheck-QR is niet nodig. Bekijk dit artikel voor aanvullende informatie en het antwoord op de meeste vragen. Contact met ons opnemen kan via info@oranjecomitelierop.nl.

De oorspronkelijke aankondiging is gearchiveerd en hier terug te vinden.

Meer Nieuws