Verwelkom Sinterklaas in Lierop!

Sinterklaas · 1 januari 1234

De Sint is alweer bijna in het land en ook dit jaar slaat hij Lierop niet over. Met een compleet vernieuwd programma zijn alle kinderen welkom om Sinterklaas en de Pieten te verwelkomen. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 21 november vanaf 14:00u.

>>> Klik hier om je direct aan te melden.

Dit jaar loopt Sinterklaas volgens een nieuwe route richting de Vurherd. Niet meer langs de Somerenseweg, maar door het park. Ze worden traditiegetrouw muzikaal begeleid door de Fanfare. Onderweg zal de Sint verrast worden met een optreden, daarom vragen we om het podium bij ’t Rendal vrij te houden.

Het binnenprogramma in De Vurherd is dit jaar ook op de schop gegaan. In groepen kunnen de kinderen namelijk meedoen aan leuke en speelse activiteiten. Uiteraard kan een persoonlijke ontmoeting met Sinterklaas daarbij niet ontbreken! De toegang is helemaal gratis.

We vragen je om je vooraf even aan te melden, zodat wij rekening kunnen houden met de opkomst. Zonder aanmelding vooraf kunnen we toegang aan de deur helaas niet garanderen.

In verband met de geldende Coronamaatregelen zijn we verplicht om bij volwassenen een CoronaCheck-QR te controleren. Vanwege de grootte van de ruimtes in de Vurherd, is het helaas niet voor alle ouders mogelijk om bij de activiteiten aanwezig te zijn. We vragen daarom vriendelijk om plaats te nemen in de Foyer. Voor ouders die niet naar binnen willen, communiceren we eindtijden op Facebook en diverse WhatsApp-groepen van de school.

Bekijk dit artikel voor aanvullende informatie en het antwoord op de meeste vragen. Contact met ons opnemen kan via info@oranjecomitelierop.nl.

Meer Nieuws