Aanvullende informatie over Sinterklaas in Lierop

Sinterklaas · 10 november 2021

Zoals je hebt kunnen lezen in ons eerdere bericht, komt Sinterklaas alweer bijna naar Lierop. Omdat het er vanaf dit jaar grotendeels anders uit zal zien dan voorheen, geven we je in dit artikel het antwoord op de meeste vragen die je op het moment kan hebben. Mocht het antwoord op je vraag er nog steeds niet tussen zitten, mag je vragen altijd stellen via info@oranjecomitelierop.nl.

>>> Klik hier om je direct aan te melden

Wat is de nieuwe route?

De nieuwe route van de intocht loopt door het park. Sinterklaas vertrekt om 14:00u vanuit 't Alfort naar het schoolplein. Op het schoolplein zal tevens een optreden plaatsvinden als verrassing voor Sinterklaas. We vragen daarom wel om het podium vrij te houden.

Update: door de nieuwe maatregelen zal de route eindigen op het schoolplein. Sinterklaas loopt dus niet meer door naar de Vurherd zoals op onderstaand kaartje..

Kaartje met de route.

Is het voor kinderen die niet meedoen aan de activiteiten mogelijk om met Sinterklaas op de foto te gaan?

Ja, kinderen mogen zelf bepalen aan welke activiteiten ze mee willen doen.

Hoe laat is het programma afgelopen?

De streeftijd is 16:00 uur. 

Coronamaatregelen

We zijn erg blij dat we het vertrouwen van de gemeente krijgen om activiteiten te organiseren in deze periode. Daarom doen we het dringende verzoek aan ouders en verzorgers om te denken aan de geldende coronamaatregelen, zoals het houden van anderhalve meter afstand en het vermijden van groepsvorming. Wij zullen ook toezien op de naleving hiervan, maar hopen natuurlijk dat aanspreken niet nodig zal zijn. We rekenen op jullie!

Dit bericht zal steeds bijgewerkt worden met aanvullingen.

Meer Nieuws