Over ons

Wij zijn een bruisende maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de levendigheid en verbondenheid van Lierop. Als Oranjecomité zijn we trots op onze rol in het organiseren van diverse festiviteiten voor ons mooie dorp. Van de feestelijke intocht van Sinterklaas tot het kleurrijke spektakel van Koningsdag.

Oranjecomité Lierop is een organisatie zonder winstoogmerk. Daarom zijn we volledig open over onze financiën en de manier waarop we onze activiteiten organiseren. We zijn afhankelijk van donaties, subsidie en sponsoring om onze evenementen te realiseren, en we zorgen ervoor dat elke euro die we ontvangen op een verantwoorde en effectieve manier wordt besteed.

Ons bestuur, bestaande uit acht toegewijde leden, zet zich in om alles tot in de puntjes te regelen. Werkzaamheden bestaan uit het plannen van activiteiten en aanvragen van vergunningen. Ook hebben we plaats voor maatschappelijke stagiaires.We werken veel samen met andere Lieropse verenigingen. Door de handen ineen te slaan, versterken we elkaar en kunnen we nog meer betekenen voor ons dorp en de inwoners.

Ons doel is duidelijk: we willen het saamhorigheidsgevoel en de leefbaarheid in Lierop bevorderen door middel van onze feestelijke activiteiten. Ons publiek bestaat voornamelijk uit gezinnen met kinderen, maar we zorgen er ook voor dat er voor iedereen iets te beleven is, zoals ons jaarlijkse Halloween-evenement dat alle inwoners van ons dorp aanspreekt.