Over ons

Oranjecomité Lierop organiseert met een kleine, enthousiaste groep leden al jaren de intocht van Sinterklaas en de jeugdactiviteit op Koningsdag. Daarnaast blijven we vernieuwen en komen we de laatste tijd steeds vaker met bonusopdrachten die verspreid worden via deze website en de school.

Voor de oudere jeugd organiseren we ook steeds meer, zo organiseren we tegenwoordig ook Bioscoopavonden en hopen we in 2022 te starten met Halloween.

Steun ons

Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk. Onze evenementen zijn gratis toegankelijk, dat vinden wij erg belangrijk. Om deze activiteiten te kunnen realiseren zijn we daarom afhankelijk van donaties uit o.a. de Rabo ClubSupport-actie en de Goede Doelen Week. Het is op dit moment niet mogelijk om zelf een gift te doen.

Vacatures

Wil je meehelpen met het organiseren van onze activiteiten voor de jeugd in Lierop? Daar staan we altijd voor open, je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar info@oranjecomitelierop.nl. Het is ook mogelijk om je MAS-stage bij ons te lopen, stuur ons dan een mail met je motivatie.