B'tjes Actie · Help jij ons een B'tje mee?

Overig · 9 april 2024

Vanaf 10 april start de B'tjes actie bij Jumbo Remco Bennenbroek in Someren. Deze actie stelt een sponsorbedrag van in totaal €10.000,- ter beschikking voor vijftig lokale organisaties, en we zijn heel blij dat we als een van de geselecteerde verenigingen kunnen deelnemen! Help jij ons mee om van deze actie een succes te maken?

Hoe werkt de actie?

Voor iedere €15,- aan boodschappen, ontvang je een muntje (het B'tje). Bij het verlaten van de winkel staat een grote display. Wanneer je het muntje in onze koker stopt, steun je daarmee onze vereniging. Hoe groter het aandeel van de muntjes is dat je als vereniging ophaalt, des te hoger het uiteindelijke sponsorbedrag.

Waarom kiezen voor Oranjecomité Lierop?

Oranjecomité Lierop organiseert evenementen voor de Lieropse gemeenschap, zoals Sinterklaas, Koningsdag, Halloween en Bioscoopavonden. We willen deze activiteiten graag in stand houden voor alle inwoners van Lierop, groot en klein. Met jouw B'tje kunnen we de activiteiten verder verbeteren en ervoor zorgen dat ze voor iedereen toegankelijk blijven.

Jouw B'tje maakt het verschil en als vereniging hopen we enorm op je steun. Alvast bedankt!

 

Meer Nieuws