Koningsdag in Lierop: Leuke activiteiten en fietsenparade!

Koningsdag · 6 april 2024

Op Koningsdag organiseert Oranjecomité Lierop een feestelijke ochtend voor de jongste inwoners van het dorp, op het Zustersveldje en in de gymzaal.

Het evenement biedt een scala aan leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van een speeleiland voor de kleintjes tot een bungeerun en lasergamen voor de oudere kinderen, er is voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen kinderen knutselen en is er een springkussen aanwezig.

De dag start met een feestelijke fietsenparade. Deelnemers maken een vrolijke rondgang door de straten van Lierop. Voorafgaand aan het programma kunnen de fietsen ter plaatse versierd worden, waarbij de organisatie zorgt voor het benodigde materiaal.

We kijken uit naar een gezellige activiteit vol plezier voor jong en oud, en hopen op een mooie opkomst. Mochten de weersomstandigheden tegenvallen, dan passen we het programma aan en communiceren we dit via onze sociale media en website.

Programma en tijden

Mogelijkheid tot fiets versieren - 9:30 uur tot 9:55 uur.

Fietsenparade - 10:00 uur.

Activiteiten en spellen - 10:00 uur tot 12:30 uur.

Route Fietsenparade

Hieronder een overzicht van de straten op de route in de juiste volgorde.

Zustersveldje → Park → Heesvenstraat → Duinerweg → Drievennestraat → Schuttersstraat → Groenstraat → Felicitéstraat → Lijestraat → Gymzaal

Meer Nieuws