Aanstaande zaterdag Halloween Monster Mash in Lierop!

Halloween · 15 oktober 2023

Nog een paar nachten en dan is het zover: Halloween Monster Mash, georganiseerd door Oranjecomité Lierop. Gedurende de avond beleef je diverse activiteiten, variërend in spanningsniveau. Hierdoor kies je zelf hoe angstaanjagend de avond wordt. Bekijk hieronder het complete programma.

Heb je stalen zenuwen? Bezoek dan ‘Labyrint’ en ‘Clown’. In ‘Labyrint’ zoek je een weg naar buiten in een maïsveld dat overgenomen is door zombies. Bij 'Clown' werp je een blik achter de schermen van een verlaten circus, waar angstaanjagende clowns de dienst uitmaken. Beide spookhuizen zijn gedurende de hele avond toegankelijk.

Verkies je liever minder spanning? Ook dan is deze avond geschikt voor jou. Bezoek het Filmtheater voor korte Halloween-animatiefilms, het Kerkplein voor mysterieuze Spookverhalen en onze stand met challenges voor diverse minigames. Wil je op het plein met rust gelaten worden door griezels? Neem dan zelf een gekleurd lampje mee en bevestig dit zichtbaar aan je kleding. Dit geldt niet in de spookhuizen.

Het evenement is gratis te bezoeken tussen 19:00 uur en 23:00 uur. Er zullen munten verkocht worden, die gebruikt kunnen worden voor consumpties en toegang tot de twee spookhuizen. Reserveren is niet nodig.

Op het Kerkplein komt een fotolocatie en een bar, waar snacks en drinken gekocht kunnen worden. De Koepelkerk zal voor deze avond speciaal verlicht worden.

We kijken uit naar een spannende avond en hopen op een mooie opkomst. Meer informatie is te vinden op halloweenlierop.nl. Als je vragen hebt of opmerkingen wilt delen, kun je contact opnemen met de organisatie via info@oranjecomitelierop.nl.

Meer Nieuws