Acteurs en vrijwilligers gezocht voor Halloween in Lierop

Halloween · 30 augustus 2023

Na een eerste editie vorig jaar, organiseert Oranjecomité Lierop dit jaar wederom een Halloween-evenement op 21 oktober. De opzet anders dan vorig jaar, met een nieuwe locatie en meerdere activiteiten in thema. Op korte termijn brengen we het programma naar buiten.

Om dit evenement mogelijk te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de voorbereiding overdag (techniek, opbouw, decoratie, etc.) en/of ’s avonds tijdens het evenement (bar, host, toezicht, etc.). Voorbereiding is verdeeld in een groep voor de ochtend en middag.

Tevens zijn we op zoek naar acteurs voor deze avond. Lijkt het je leuk om deze avond aan de slag te gaan als acteur, waarbij je bezoekers zoveel mogelijk schrik aanjaagt. Meld je dan aan. Eerdere ervaring als (scare-)acteur is natuurlijk mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Aanmelden kan via deze link

- We doen ons best om de shifts voor vrijwilligers zo kort mogelijk te houden, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

- Acteurs krijgen de juiste kleding en worden gegrimeerd, dus het is nodig om ruim voor aanvang aanwezig zijn.

- Bij het aanmelden als acteur is het mogelijk om een keuze te maken tussen een kleine rol (minder zichtbaar) of een grotere rol.

- Voor alle vrijwilligers en acteurs verzorgen wij eten en drinken.

Bij vragen is het mogelijk om contact op te nemen via info@oranjecomitelierop.nl.

We willen iedereen die zich aanmeldt alvast hartelijk bedanken, we waarderen dat echt enorm!

Meer Nieuws