Verwelkom Sinterklaas op 20 november!

Sinterklaas · 9 november 2022

De Sint is alweer bijna in het land en ook dit jaar slaat hij Lierop niet over. Met een compleet vernieuwd programma, verzorgd door Oranjecomité Lierop, zijn alle kinderen welkom om Sinterklaas en de Pieten te verwelkomen. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 20 november vanaf 14:00u.

Net als vorig jaar lopen Sinterklaas en de Pieten met een nieuwe route richting de Vurherd, via het park. Hij vindt het leuk als jullie allemaal langs de route staan op de plekken waar het versierd is! De Fanfare zorgt voor muzikale begeleiding. Onderweg zal Sinterklaas verrast worden met een optreden van DNC Dance, daarom vragen we om het podium op het schoolplein vrij te houden. Hieronder een kaartje met de route:

Het binnenprogramma in De Vurherd start direct na de intocht en is dit jaar volledig op de schop gegaan. Kinderen ontvangen een stempelkaart en kunnen dan meedoen aan meerdere laagdrempelige activiteiten, daarnaast kan een persoonlijke ontmoeting met Sinterklaas uiteraard niet ontbreken! De toegang is helemaal gratis.

Hopelijk tot dan! Bij eventuele vragen is het mogelijk om contact met ons op te nemen via info@oranjecomitelierop.nl.

Meer Nieuws