Halloween Witch Hunt: Extra tijdsloten vanwege groot animo + update

Halloween · 6 oktober 2022

Onlangs hebben we Halloween Witch Hunt aangekondigd, een nieuwe en huiveringwekkende tocht in de Lieropse bossen. De voorbereidingen daarvan zijn in volle gang, daarom een update.

We zijn erg blij met het grote enthousiasme rondom Halloween Witch Hunt. De tijdsloten die tot dusver beschikbaar waren, zijn in een hoog tempo uitverkocht.

Hierop hebben we besloten om de capaciteit te verhogen. Er zijn nieuwe tijdsloten beschikbaar gemaakt die vanaf nu gratis te reserveren zijn via halloweenlierop.nl. Wees er dus snel bij, want het aantal plaatsen blijft beperkt.

De tocht is geschikt jong en oud (vanaf 12 jaar) en zeker ook leuk/spannend voor volwassenen. Tijdens de tocht loop je in groepen van maximaal tien personen langs diverse taferelen met effecten en acteurs. Enkele delen van de route zijn overdekt.

Bij de Blokhut, het startpunt van de route, zal een plein worden gerealiseerd in Halloween-sfeer. De perfecte plek om je avond goed af te sluiten onder het genot van een lekkere snack.

In verband met de wegafzetting van de Hogeweg zullen er duidelijke borden opgehangen worden om het verkeer in goede banen te leiden. Er zal parkeergelegenheid zijn voor zowel fietsen als auto’s. 

Kijk voor reserveren, meer informatie en het antwoord op de meeste vragen op halloweenlierop.nl. Hopelijk tot snel!

Meer Nieuws