Maak je klaar voor Halloween Witch Hunt!

Halloween · 7 september 2022

Op 22 oktober is het tijd om je grootste angsten recht in de ogen te kijken. Na zonsondergang is het namelijk tijd voor een nieuw en huiveringwekkend Halloween-evenement in de bossen van Lierop! 

Tijdens de Halloween Witch Hunt herleef je de duistere Heksenvervolging met een route, dwars door spannende scarezones. Je loopt de tocht van ±2,5 km met je eigen gezelschap. De adviesleeftijd ligt op 12+. Vanaf 10 jaar ben je welkom onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is. We hanteren geen maximumleeftijd, dit evenement is namelijk echt gericht op een brede en voor ons nieuwe doelgroep.

Toegang tot de tocht is helemaal gratis. Wel dien je vooraf voor iedereen in je groep een tijdslot te reserveren, dit kan gemakkelijk en binnen één minuut via onze website. Per tijdslot start er een groep van maximaal 10 personen.

Het startpunt van de tocht is bij het Piet Cortoomswegske in Lierop. Vanaf 19 uur gaan de eerste groepen daar vertrekken. Daarnaast verzorgen we voor vermaak bij het startpunt. Daarvoor heb je geen reservering nodig, je bent dus van harte welkom om langs te komen!

De komende tijd gaan we regelmatig meer informatie over de invulling delen. Om hiervan op de hoogte te blijven kun je terecht op onze website, Facebook en ons nieuwe Instagram-account: @oranjecomitelierop!

Reserveren en meer informatie: halloweenlierop.nl.

Meer Nieuws