Kom naar onze zomerse Bioscoopavond!

Bioscoopavond · 27 mei 2022

Op vrijdag 10 juni organiseert Oranjecomité Lierop weer een Bioscoopavond in De Vurherd. Deze keer staan er twee zomerse films op het programma. De toegang kost €3 en is inclusief snack en drinken. 

De film voor groep 5 t/m 8 zal starten om 19:30u, de deuren openen om 19:15u. We verwachten dat de film inclusief pauze rond 21:30u afgelopen is.

Voor jeugd van 12 t/m 16 jaar hebben we een actiekomedie op het programma staan. Deze film zal starten om 20:30u, de deuren openen om 20:15u. We verwachten dat deze film inclusief pauze rond 22:30u afgelopen is.

Op dinsdag 7 juni bekijken we per film of het minimale aantal aanmeldingen is behaald. 
We vragen daarom uiterlijk deze datum te reserveren via onze ticketing website. Tijdens het reserveren kun je kiezen tussen betalen aan de deur of direct online via iDeal.

- Leerlingen van de basisschool die de leeftijd van 12 jaar behaald hebben, mogen zelf de keuze maken voor welke voorstelling ze zich aanmelden.
- Bij de deur worden de aanmeldingen gecontroleerd en afgevinkt op naam, het is dus niet nodig om een uitgeprinte bevestiging mee te brengen.

We hopen jullie te zien op 10 juni! Bij eventuele vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@oranjecomitelierop.nl.

Meer Nieuws