Bewaar de Koninklijke diamanten tijdens Het Mysterie van Koningsdag!

Koningsdag · 19 april 2022

Het is alweer bijna Koningsdag en natuurlijk hoort daar een leuke activiteit bij voor de jongste inwoners van Lierop. Dit jaar kunnen zij namelijk meedoen aan een interactieve speurtocht! Meespelen kan overdag op Koningsdag.

Tijdens de speurtocht help je Koningin Maxima met het bewaken van diamanten voor de Koning. Onderweg komen de kinderen opdrachten tegen die ze moeten uitvoeren. Hiermee verzamelen ze letters die samen codes vormen. Deze codes kunnen ingevuld worden op oranjecomitelierop.nl. Na het invullen van een juiste code ontvangen ze een nieuwe aanwijzing, die hen verder op weg helpt richting de oplossing. Uiteraard hoort er een leuke beloning bij al dit zoekwerk!

Er opdrachtkaarten verspreid via Basisschool ’t Rendal. Dat gaat zeker helpen tijdens het speuren. Woon je in Lierop maar zit je niet op ’t Rendal of heb je geen kaart ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@oranjecomitelierop.nl, we helpen je dan graag om toch mee te kunnen spelen.

Tijden

De speurtocht is overdag te spelen van 10:00u tot 17:00u. Voor de vroege speurders is er ook een supergeheime bonusactiviteit op de route. Deze is geopend van 10:00u tot 14:00u.

Bingo

Voor de allerkleinste deelnemers van de speurtocht hebben we een leuk extraatje: een bingokaart. Deze hangt aan het begin van de route en plaatsen we later in een los bericht ook op Facebook. Kruis de dingen die je onderweg tegenkomt af op de bingokaart.

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal meedoen en wensen iedereen alvast een ontzettend fijne Koningsdag toe namens het Oranjecomité!

Meer Nieuws