Kom naar de Comedy Bioscoopavond van het Oranjecomité!

Bioscoopavond · 18 maart 2022

Update: de voorstelling voor 12- tot en met 16-jarigen is helaas geannuleerd. Binnen die leeftijd ben je uitzonderlijk alsnog van harte welkom bij onze andere voorstelling. We vragen je dan nog steeds om vooraf te reserveren.

Op vrijdag 8 april organiseert Oranjecomité Lierop weer een Bioscoopavond in De Vurherd. Deze keer staan er twee gloednieuwe komediefilms op het programma. De toegang kost €3,- en is inclusief snack en drinken.

Na een succesvolle eerste pilot hebben we Cinemaatje overgenomen. Wij gaan daarom vanaf nu bovenop onze gebruikelijke activiteiten (Koningsdag, Sinterklaas en vanaf dit jaar Halloween) ook 4 keer per jaar Bioscoopavonden organiseren. 

Dit is een kostbare aangelegenheid, waardoor we genoodzaakt zijn om voor de Bioscoopavonden een kleine bijdrage te vragen. We maken hier geen winst mee, het is enkel een tegemoetkoming in een deel van de kosten.

De film voor groep 5 t/m 8 zal starten om 19:30u, de deuren openen om 19:15u. We verwachten dat de film inclusief pauze rond 21:30u afgelopen is.

Voor jeugd van 12 t/m 16 jaar hebben we een actiekomedie op het programma staan. Deze film zal starten om 20:30u, de deuren openen om 20:15u. We verwachten dat deze film inclusief pauze rond 22:45u afgelopen is.

We willen je vragen om vooraf te reserveren, dit kan gemakkelijk via onze speciale ticketing website. Tijdens het bestellen kun je kiezen tussen betalen aan de deur of direct online via iDeal.

Hopelijk zien we jullie op 8 april! Bij eventuele vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@oranjecomitelierop.nl.

Meer Nieuws