Sinterklaas is weer in Lierop! Ga jij ook zoeken naar Letters en Gluurpieten?

Sinterklaas · 17 november 2020

Ook dit jaar slaat de Sint ons dorp niet over! Helaas kan de intocht, die gepland stond op 22 november, dit jaar niet doorgaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, maar de Pieten zijn hard bezig geweest met het verzinnen van leuke spellen. Vanaf maandag 23 november kun je meespelen!

Overal in Lierop hebben zich Gluurpietjes verstopt. Het is aan de jongste kinderen om ze te zoeken, kijk dus goed of je niet toevallig een Piet tegenkomt! Er zijn 10 verschillende soorten Gluurpietjes te vinden, die je kan herkennen aan de kleur van de veer.

Letterpiet heeft ook niet stilgezeten, als je door Lierop loopt kan het zomaar eens zo zijn dat je zijn letters tegenkomt! Vergeet niet om ze dan op te schrijven op je kaart, lukt het jou om uit de gevonden letters een zin te maken?

Er is ook een bonusopdracht, die vanaf maandag 23 november te vinden is op onze website. Iedereen mag namelijk laten zien of zij echte Pietenmoves in huis hebben! Er is een route uitgestippeld die vanaf de kerk langs de speeltuintjes in Lierop gaat. Onderweg is het de bedoeling dat je de leuke en energieke opdrachten zo goed mogelijk uitvoert.

WIN! Maak je onderweg een leuke foto? Deel deze dan via Facebook en tag Oranjecomité Lierop. De leukste inzendingen maken kans op een leuke prijs!

Maandag 23 november ontvangen de leerlingen van Basisschool ’t Rendal en de kinderen bij Norlandia allemaal een opdrachtenkaart. Vanaf dan kunnen zij aan de slag met het vinden van Gluurpietjes of Letters. Als je kaart goed ingevuld is kun je bij de Spar je kaart inleveren in ruil voor iets lekkers. In verband de veiligheid van het personeel vragen we je om de drukte een beetje te spreiden en dus niet allemaal tegelijk langs te komen, er is genoeg voor iedereen.

Hopelijk tot snel en heel veel plezier!

Meer Nieuws