Ontrafel het Mysterie van Koningsdag

Koningsdag · 22 april 2021

Het is alweer bijna Koningsdag en natuurlijk hoort daar een leuke activiteit bij voor de jongste inwoners van Lierop. Dit jaar kunnen zij namelijk meedoen aan een interactieve speurtocht! Meespelen kan overdag op Koningsdag.

Tijdens de speurtocht help je de Geheime Dienst van de Koning met het oplossen van een mysterie. Onderweg komen de kinderen opdrachten tegen die ze moeten uitvoeren. Hiermee verzamelen ze letters die samen codes vormen. Deze codes kunnen ingevuld worden op oranjecomitelierop.nl. Na het invullen van een juiste code ontvangen ze een nieuwe aanwijzing, die hen verder op weg helpt richting de oplossing. Uiteraard hoort er een toffe prijs bij al dit zoekwerk!

Er worden zo snel mogelijk opdrachtkaarten verspreid via Basisschool ’t Rendal. Hier staat een eerste aanwijzing op voor de startlocatie en helpt onderweg tijdens het spel. Woon je in Lierop maar zit je niet op ’t Rendal of heb je geen kaart ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@oranjecomitelierop.nl, we helpen je dan graag om toch mee te kunnen spelen.

De leukste Oranjefoto

Normaal verschijnen er in de Lieropse straten natuurlijk de mooist versierde fietsen tijdens Koningsdag. Dit jaar is dat natuurlijk een beetje anders. Daarom hopen we dat iedereen de mooiste oranje outfits aantrekt. Maak je daar een leuke foto van? Deel ‘m op Facebook en tag Oranjecomité Lierop in de foto. De inzender van de leukste foto ontvangt een grote prijs.

Bingo

Voor de allerkleinste deelnemers van de speurtocht hebben we een leuk extraatje: een bingokaart. Deze hangt aan het begin van de route en plaatsen we later in een los bericht ook op Facebook, zodat je die thuis al af kan drukken. Kruis de dingen die je onderweg tegenkomt af op de bingokaart.

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal meedoen en wensen iedereen alvast een ontzettend fijne Koningsdag toe namens het Oranjecomité!

Meer Nieuws