Jaaroverzicht

Van Cinemaatje naar Bioscoopavond

Cinemaatje is al heel lang een terugkerende activiteit voor de Lieropse jeugd op de vrijdagavond. Sinds 2022 zijn wij de organisator van deze filmavonden, onder een nieuwe naam. Om de 2 a 3 maanden organiseren we een Bioscoopavond in de Vurherd. We vinden het fijn dat we deze activiteit in stand hebben kunnen houden, zodat er regelmatig iets te doen blijft voor de kinderen in het dorp.

Het Mysterie van Koningsdag (2022)

Ook in tijden met Coronamaatregelen zorgden we voor een leuke en spannende activiteit voor de Lieropse jeugd. Kinderen konden een opdrachtkaart ontvangen waarmee ze op Koningsdag konden deelnemen aan een interactieve speurtocht. Codes die ze vonden in het dorp, konden ingevuld worden op een speciale website die we voor de gelegenheid ontwikkelden. 
Zo kwamen ze uiteindelijk bij het eindpunt, waar ze een cadeautje konden ophalen. Ook was daar een springkussen te vinden.

Halloween Witch Hunt

In oktober organiseerden we een evenement rondom Halloween, voor iedereen vanaf 12 jaar. Met ruim 360 aanmeldingen was het evenement een succes te noemen. 

De Intocht van Sinterklaas! (2022)

In november kreeg de Intocht van Sinterklaas een compleet nieuwe opzet. Het buitenprogramma kreeg een andere route, door het park. Na deze feestelijke parade begonnen de activiteiten in de Vurherd. 
Kinderen konden knutselen, deelnemen aan een Pietenparcours en genieten van de shows met Goochelpiet en DJ Piet. Ook was het mogelijk om op de foto te gaan met Sinterklaas, voor iedereen nam hij uitgebreid de tijd. Aansluitend kreeg iedereen de foto's direct uitgeprint mee als leuk aandenken. Ook lag er voor elk kind een lekkere snoepzak klaar bij de uitgang.

Koningsdag 2023

In oktober organiseerden we een evenement rondom Halloween, voor iedereen vanaf 12 jaar. Met ruim 360 aanmeldingen was het evenement een succes te noemen. 

Wil je ons steunen?

We organiseren al onze activiteiten met heel veel plezier.

© 2020 - Oranjecomité Lierop

KVK: 17125412
Voorwaarden